Overzicht trainingen Buro J!K


Training De J!K methode

HOERA! Onze Her- SKJ accreditatie voor deze training is weer goedgekeurd per januari 2023.

Eerstvolgende data van deze training:
7 + 22 april en 2 juni 2023
3 dagen van 9.00 tot 17.00 uur
Ook In Company mogelijk!

In 3 dagen leer je te werken met de J!K methode. Deze methode is gebaseerd op de DISC methode en vertaald naar gezinssituaties. We gebruiken de kleuren rood, geel, groen en blauw. Een kleine greep uit de eigenschappen van de verschillende stijlen.

Rood: Daadkrachtig, direct en ongeduldig. Geel: Spontaan, inventief en chaotisch. Groen: zorgzaam, geduldig en afwachtend. Blauw: zorgvuldig, gestructureerd en kritisch. Behoorlijk verschillend hè, dus je begrijpt dat niet iedereen baat heeft bij dezelfde aanpak.

Bij deze alle benodigde informatie:

Inhoud training De J!K methode› Flyer training De J!K methode› Inschrijven ›

Oudercursus Effectief opvoeden met DISC

Eerstvolgende geplande datum: nog in te plannen. Bij interesse, laat het ons weten!

Opvoeden… We willen allemaal dat onze kinderen gelukkig zijn, maar hoe doen we dat nou, dat opvoeden van dat impulsieve kind, het timide kind, die Einzelgänger of dat explosieve kind? Soms begrijp je elkaar niet omdat je andere behoeften hebt en anders tegen situaties aankijkt. Het ligt dan niet aan jou als ouder of aan je kind maar jullie hebben waarschijnlijk een andere gedragsstijl met andere behoeften. Tijdens deze cursus krijg je inzicht in zowel je eigen gedrag, de bijbehorende gedragsstijl als die van je gezin en leer je hoe je het beste om kunt gaan met deze verschillen binnen je gezin. Door middel van interactieve oefeningen en diverse tools krijg je gedurende de cursus steeds meer inzicht in de thema’s welke binnen jouw gezin een grote rol spelen en hoe je hiermee het beste om kan gaan.

Flyer cursus Effectief opvoeden met DISC› Inschrijven ›